KİLİS / MERKEZ - Kilis Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen ve 3783 proje arasından ilk 10'a girerek finale kalan projemizin jüri sunumu için Karabük'teyiz. Projenin yazımında emeği geçen öğrencilerimizi ve projeye danışmanlık yapan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Kilis Anadolu İmam Hatip Lisesi Kariyer Günleri ve  Mezun Buluşmaları kapsamında 1986 Kilis İmam Hatip Lisesi mezunu olan Kilis Barosu Başkanı Av. Mehmet Taşçı Bey'i okulumuzda misafir ettik.

12 ve 11. Sınıf öğrencilerimize İmam Hatip ruhu ve şuurundan bahseden Taşçı, gençlere yaptığı sunumunda bir meslek olarak hukuk ve adalet bölümlerini konu aldı.

Okul müdürümüz Sayın Mustafa Şen'in de katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz Kariyer Günleri ve Mezun Buluşmaları programımıza kapanış sunumuyla son verdik.

Şbt

Kilis Hedef Yks-Lgs Koordinatörleri toplantısı okulumuzda yapılmıştır . Toplantı Kilis İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin POLAT Bey’in katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Okul psikolojik danışmanımız ve Kilis İl Rehberlik Koordinatörü Sümeyra Yıldırım Hedef Yks-Lgs Projesi tanıtımını ilimiz koordinatörlerine sunmuştur. Ayrıca okulumuz hakkında ve Hedef Yks süreci hakkında bilgilendirmeler yapmıştır. Toplantı Kilis İl Milli Eğitim Müdür Yardımcı Hüseyin POLAT Bey’in iyi dilek ve temennileriyle sona ermiştir.

Şbt

Kilis il milli eğitim müdürlüğümüzün koordinatörlüğünde ilimiz liselerinde  " Adım Adım Zirveye " konferansları için memleketimize gelen Prof. Dr. Halit Ertuğrul Bey'i okulumuz Kilis Anadolu İmam Hatip Lisesinde ağırladık.

Konferansa Kilis İl Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir Altay Beyefendi'nin selamlama konuşması ile başladık.

Gençlerin dikkatle dinlediği konferansta Sayın Ertuğrul, vatanımıza hizmet eden ecdadımıza, fedakar anne babalarımıza herşeyden öte kendi özbenliğimize vefa borcu olarak başarılı olmamızın bir mecburiyet olduğunu, ömrümüz boyunca yol yürüyeceğimiz arkadaşlarımızı iyi seçmenin hayati önem arz ettiğini anlattı.

Konferansın sonunda gençlerle kitap imza programı gerçekleştirildi.

Güzel sunumlarından ötürü Sayın Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarak programı sonlandırdık.

Ock

Kilis İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kilis Eğitim Bir-Sen arasında imzalanan mütabakat çerçevesinde Kilis Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferan Salonunda " Filistin'in Dünü Bugünü ve Yarını "  konferansını gerçekleştirdik. Konferansa konuşmacı olarak katılan ve kurumumuzun eski müdürlerinden olan Eğitimci-Yazar Cahit Faruk İslamoğlu'na ve konfernasın düzenlenmesinde katkısı bulunan Kilis Eğitim Bir-Sen Başkanı Bekir Şen Bey'e kurumumuz Müdürü Mustafa Şen'e ve kurumumuz Müdür Yardımcısı Muhammed ACARLIOĞLU'na teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen'i  Sümeyra Yıldırım'ın sunumlarıyla Kilis Anadolu Lisesi konferans salonunda okulumuz öğretmenlerine bağımlılıkla mücadele kapsamında " Bağımlıklıktan Koruma ve Korunma " semineri düzenlenmiştir. Seminerin sunumunu gerçekleşiren Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen  Sümeyra Yıldırım'a ve katılımlarından dolayı  kurumumuz öğretmenlerine  teşekkür ediyoruz.

Ara

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VELİ TOPLANTISINI VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK.

KİLİS AÇIK İMAM - HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZE ÇEVRİM İÇİ EK SINAV FIRSATI